« 英語教育インターンシップ説明会について | 英語教育学科トップ | 英語教育学科主催講演会について »

オーストラリアからの報告

現在18名の学生がオーストラリアへ中期留学に行っています。今はゴールドコースト、サンシャインコースト、ブリズベンの小・中等学校でインターンシップを実施中です。学生たちは各学校での授業で大変活躍している様子です。

現地のコーディネーターからうれしい報告がメールで届きました。

**************************************************************

Date: Thu, 26 Feb 2009 13:54:20
From: ari***@**.edu.au
Subject: Daisuke is doing really well
To: ****@hotmail.com

Hi Yoko

Just wanted to tell you how happy with are with Daisuke. He is really involving himself with the students and is working very hard. He has been to English, maths, music and art classes as well as all the Japanese Classes. All the Japanese lessons are about him this week and he is doing really well. Thank you for the opportunity to have him in this school.

Anna

Japanese Language Coordinator
Tamborine Mountain State School
Gold Coast