« エアライン希望者にアメリカ手話ワークショップ開始 | 英語教育学科トップ | 教員紹介(大河まさ子 教授) »

学外授業で英語劇の鑑賞

学外授業として英語劇を鑑賞しました。

タイトル:'All I really need to know I learned in kindergarten'

授業の目的:To practice listening to English performances in an authentic setting and gain a deeper understanding of the experiences of people who were ostracize.

研修場所:愛知芸術文化センター小ホール

実施日  2009年6月21日(日)、14:00-17:00

参加者 英語教育学科学生と教職員